Belangrijk: Covid19 informatie Altijd de laagste prijs Ruim 13 jaar gespecialiseerd

Voorkom Sinterklaas-stress!

Voorkom Sinterklaas-stress! De drukste tijd van het jaar komt er weer aan voor webwinkels. Ook bij ons zal het net als andere jaren vlak voor de feestdagen zeer druk zijn.
Onze ervaring is dat er op het allerlaatste moment ineens erg veel besteld wordt. 
Geen probleem, zou je denken, mooi voor de verkoopcijfers! Maar, wat vaak vergeten wordt, is dat het niet alleen bij de webwinkel druk is, maar ook bij de leveranciers en pakketvervoerders. Elk jaar moeten we dus veel mensen teleurstellen dat zij, als ze te laat bestellen, de bestelling niet voor Sinterklaas of Kerst in huis krijgen.
We waarschuwen daarom nu alvast: voorkom Sinterklaas-stress en bestel ruim voor 5 december, zodat je er zeker van bent dat de Sint jouw huisje dit jaar niet voorbij moet rijden omdat er geen pakketje geleverd kan worden!

Bestel voor 20 november, na deze datum kunnen wij namelijk niet meer garanderen dat je de order voor 5 december in huis hebt. De levertijden nemen naarmate de feestdagen dichterbij komen toe, wil je de actuele levertijd weten voordat je een bestelling plaatst, stuur ons dan gerust even een berichtje, ook als er spoed nodig is bij een geplaatste bestelling. Bedankt voor het begrip!
    11-11-2018 16:52     Reacties ( 3 )
Reacties (3)
 raymond van doorn -  04-12-2018

goedemorgen weet u waneer ik mijn pc kan verwachten bestel nr is 100010414 mvg raymond van doorn

 CompuStunt -  11-11-2018

Goedemiddag, zou u ons kunnen doorgeven (info @ compustunt .nl) welke PC het om zou gaan? dan kunnen we nakijken of deze nog leverbaar is!

 Diederik -  11-11-2018

Ik wil bestellen maar de site geeft aan dat er geen voorraad is.