Belangrijk: Lockdown en levertijden Van PC tot kantoorinrichting Ruim 15 jaar gespecialiseerd
Microsoft Windows 10 64-bit UK DVD OEM (Engels)
Microsoft Windows 10 64-bit UK DVD OEM (Engels)
0 Reviews | Review toevoegen

Dit is de Engelstalige versie van Windows 10. Windows 10 is vriendelijk en vertrouwd. Het lijkt net op Windows 7, inclusief het Startmenu, dus je weet al waar je alles kunt vinden. Windows 10 heef...

Artikelnummer

win1064UK 

Gemiddelde levertijd

1 tot 2 dagen

€ 99,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Dit is de Engelstalige versie van Windows 10.
Windows 10 is vriendelijk en vertrouwd. Het lijkt net op Windows 7, inclusief het Startmenu, dus je weet al waar je alles kunt vinden.

Windows 10 heeft een compleet nieuwe, ingebouwde browser, die speciaal gemaakt is voor de beste webervaring. Windows 10 is veiliger, slimmer en effectiever in alle dingen die je online wilt doen. Je kunt zelfs direct op webpagina's schrijven of typen, gewoon op je pc.

Besteed meer tijd aan de dingen die je wilt doen. Met Windows 10 kun je in één keer vier schermen op je bureaublad plaatsen. Of gebruik de taakweergaveknop om al je apps, docs en bestanden in een oogopslag te kunnen overzien.

Je apps en inhoud worden schitterend weergegeven in alle standen op al je apparaten – ook als je van het ene apparaat naar het andere gaat. Menu's en taakbalken passen zich aan het apparaat dat je aan het gebruiken bent aan, zodat de navigatie op het scherm consistent en makkelijk blijft. Het is de beste combinatie van gemak en flexibiliteit.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten