Gratis advies, veilig betalen Altijd de laagste prijs Ruim 13 jaar gespecialiseerd
Gratis advies, veilig betalen Altijd de laagste prijs Ruim 13 jaar gespecialiseerd
Microsoft Office Home and Student 2016
Microsoft Office Home and Student 2016
Reviews | Review toevoegen

Word 2016 Excel 2016 PowerPoint 2016 OneNote 2016 Kenmerken De vertrouwde Office, nu nog beter! Office Home & Student 2016 is de beste optie voor mensen die Office ...

Artikelnummer

 

Gemiddelde levertijd

1 tot 2 dagen

€ 136,00
€ 126,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Word 2016
Excel 2016
PowerPoint 2016
OneNote 2016
Kenmerken De vertrouwde Office, nu nog beter!
Office Home & Student 2016 is de beste optie voor mensen die Office op één computer willen gebruiken en geen abonnement willen. De Home & Student versie, of officieel Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten, geeft je de volgende programma's:

Word 
Samenwerken binnen teams, studiegroepen of met verre vrienden is makkelijker dan ooit geworden. Je kunt nu nog beter samen in een document werken, aanpassingen aanbrengen en gemakkelijk in de cloud opslaan.

Excel
Met sterk verbeterde visualisatieopties verander je cijfers in inzichten. Met vernieuwde aanbevolen grafieken geef je grote hoeveelheden data overzichtelijk en logisch weer. Een andere nieuwe functie zijn de verbeterde prognoses. Met een druk op de knop ontdek je trends in je gegevens en weet je wat de toekomst je gaat brengen.

Powerpoint 
Spar over ideeën, voeg ze direct samen toe aan een presentatie en creëer samen zo effectief mogelijk. Plaats opmerkingen, vergelijk versies en sla gemakkelijk in de cloud op. Presentaties maken doe je tegenwoordig gewoon samen.

Onenote
Je persoonlijke notitieboekje is nog beter geworden. Voeg tags toe om snel te kunnn vinden wat je zoekt, sla ze op in de cloud om ze op ieder apparaat te kunnen openen en deel je notities met anderen.
Taal Nederlands
Licentie Voor 1 PC, downloadlicentie, geen CD!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews