Levertijden zijn gemiddeld 4 dagen. Altijd de laagste prijs Ruim 13 jaar gespecialiseerd
Levertijden zijn gemiddeld 4 dagen. Altijd de laagste prijs Ruim 13 jaar gespecialiseerd
Cooler Master MasterSet MS121 gaming desktop-set
0 Reviews | Review toevoegen

Cooler Master MasterSet MS121 gaming desktop-set (Zwart, Mem-chanical Switch, US lay-out, 500 - 3500 dpi, RGB leds)

Artikelnummer

 

Gemiddelde levertijd

1 tot 2 dagen

€ 69,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

De Cooler Master MasterSet MS121 is een gaming desktop-set welke bestaat uit een toetsenbord met Mem-chanical Switches en een no-nonsense gaming muis. De verlichting van het toetsenbord is eenvoudig via de fn-functie per toets in te stellen. Door de 26-key anti-ghosting ben je er zeker van dat al je toetsaanslagen geregistreerd worden ook in het heetst van de strijd.
De muis beschikt over vijf knoppen, een instelbare dpi in vier Niveaus (500, 750, 1500, 3500) en instelbare RGB ledverlichting in twee zones.De Cooler Master MasterSet MS121 is een gaming desktop-set welke bestaat uit een toetsenbord met Mem-chanical Switches en een no-nonsense gaming muis. De verlichting van het toetsenbord is eenvoudig via de fn-functie per toets in te stellen. Door de 26-key anti-ghosting ben je er zeker van dat al je toetsaanslagen geregistreerd worden ook in het heetst van de strijd.
De muis beschikt over vijf knoppen, een instelbare dpi in vier Niveaus (500, 750, 1500, 3500) en instelbare RGB ledverlichting in twee zones.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.