Elektra-Support aan huis

Nieuw bij CompuStunt: Elekra-Support.
Naast de levering van desktop-systemen bieden wij u elektro-support aan, een totaalpakket van diensten welke wij voor u kunnen uitvoeren.
Denk hierbij aan:

- Netwerkaanleg en onderhoud. (Wifi en bekabeld)

- Netwerk uitbreiden. Denk hierbij aan het instellen van bijvoorbeeld camera's, slimme verlichting voor in huis, en andere apparaten die via wifi bediend kunnen worden. (Domotica)

- Het aanpassen van de elektra in huis, afgestemd op uw apparaten. Denk hierbij aan het uitbreiden van de meterkast (extra groepen) maar ook het volledig vernieuwen van de meterkast, voorbereid op de hedendaagste toepassingen.

- Verlichting monteren / installeren. Of dit nu een eenvoudige lamp is, of een uitgebreid lichtplan zowel binnen als buiten, met kabels en dimmers. Het instellen van slimme verlichting in het netwerk of op smartphone is tevens mogelijk.

- Alarmsystemen. Het aanleggen en installeren van electronische brand- en inbraakbeveiliging, alarmsystemen bekabeld en draadloos.


Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft, advies wilt, of een afspraak wilt maken. Dit kan via info@compustunt.nl, of telefonisch via 06-11203690

 


 


Vertraging door slechte verkrijgbaarheid processoren

Momenteel zijn de Intel processoren helaas slecht leverbaar waardoor de levertijd langer kan zijn als bij de computer vermeld staat.
We verzoeken u hiermee rekening te houden. Excuses voor het ongemak! Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.