Gratis advies, veilig betalen Aangesloten bij ICT Waarborg Ruim 13 jaar gespecialiseerd
Levering rond feestdagen 2018

  09/12/2018     Reacties (0)

Zoals u weet is het momenteel de drukte tijd van het jaar voor veel webwinkels. (En ook voor de vervoersbedrijven) Het kan deze periode dus zo zijn dat de levertijd iets langer is als aangegevens taat op de website. We proberen de bestellingen uiteraard allemaal binnen de gestelde termijn te leveren.  Onze excuses als dit onverhoopt niet lukt, als u de actuele levertijd wilt weten van uw bestelling dan kunt u altijd contact met ons opnemen, ook als er spoed is bij uw bestelling.  Informatie voor onze zakelijke klanten: Bestelt u zakelijk en wilt u de factuur nog op dit jaar (2018) dan adviseren wij om voor 22 december te bestellen. Hierna is het namelijk niet meer mogelijk om nog een factuur op het jaar 2018 te krijgen, deze worden dan gemaakt in 2019. Wij wensen u alvast een fantastische kerst, en een gelukkig 2019!

Lees meer

Voorkom Sinterklaas-stress!

  11/11/2018     Reacties (3)

De drukste tijd van het jaar komt er weer aan voor webwinkels. Ook bij ons zal het net als andere jaren vlak voor de feestdagen zeer druk zijn. Onze ervaring is dat er op het allerlaatste moment ineens erg veel besteld wordt.  Geen probleem, zou je denken, mooi voor de verkoopcijfers! Maar, wat vaak vergeten wordt, is dat het niet alleen bij de webwinkel druk is, maar ook bij de leveranciers en pakketvervoerders. Elk jaar moeten we dus veel mensen teleurstellen dat zij, als ze te laat bestellen, de bestelling niet voor Sinterklaas of Kerst in huis krijgen. We waarschuwen daarom nu alvast: voorkom Sinterklaas-stress en bestel ruim voor 5 december, zodat je er zeker van bent dat de Sint jouw huisje dit jaar niet voorbij moet rijden omdat er geen pakketje geleverd kan worden! Bestel voor 20 november, na deze datum kunnen wij...

Lees meer

Er is weer voorraad!

  10/10/2018     Reacties (0)

Goed nieuws, want er zijn inmiddels weer voldoende processoren te koop. De levertijden worden weer 'normaal'. Dit kan helaas nog altijd wijzigen, maar we houden jullie hiervan zo goed mogelijk op de hoogte.

Lees meer

Stijgende prijzen door tekorten

  10/09/2018     Reacties (0)

Zoals u misschien hebt vernomen is er momenteel een groot tekort aan Intel processoren, waardoor de prijzen van computers overal stijgen. ook bij ons er momenteel minder beschikbare voorraad en moeten we helaas duurder inkopen. De prijzen van de PC's op onze site stijgen hierdoor gemiddeld met 30 tot 50 euro en mogelijk nog meer. Wees er dus nu nog snel bij als u een PC wilt kopen, want om deze reden kunnen wij binnenkort helaas geen levertijden garanderen. Meer info:  https://nl.hardware.info/nieuws/59629/intel-kampt-met-productietekort-op-14nm

Lees meer

Vakantietijd!

  25/07/2018     Reacties (0)

Het is weer vakantietijd!  Voor de meesten van jullie tijd om te genieten van een rustperiode. Zo ook voor onze medewerkers en de bedrijven waar we mee samenwerken, zoals de vervoerders van onze pakketten. De levertijd van uw bestelling kan daardoor iets langer zijn als aangegeven bij het product. We verzoeken u om daarmee rekening te houden. P.S. heeft u onze zomerdeals al gezien? Bekijk ze hier! Wij wensen u een fijne vakantie!

Lees meer