GAME computers INTEL

 Game-PC's Intel 


Als u een Game-PC gaat kopen, dan wilt u het maximale voor de laagste prijs. Logisch, want voor veel games moet de PC wel krachtig genoeg zijn, en u wilt immers weer jaren vooruit kunnen. Wij bieden een brede selectie Game-PC's met uitstekende specificaties, kant en klaar. Wilt u toch nog een wijziging? Dat kan altijd! De meeste computers kunnen door middel van de opties helemaal aangepast worden naar uw wensen. Weet u niet zeker wat u nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op! Betaalbaar, maar toch veel kracht en snelheid. Dat zijn de CompuStunt Game-PC's. In deze computers zit standaard een prima videokaart van de merken NVIDIA of AMD, zodat alle games op hoge resoluties gespeeld kunnen worden.
Van instap game-pc tot high-end game-pc, nu ook met de nieuwste Intel 12e en 13e generatie processoren. Kies uit onder andere de NVIDIA RTX3050, RTX3060, RTX4070, of RTX4080 videokaart en game-on!
Wij bieden vrijwel altijd de beste en laagste prijs voor jouw nieuwe Game PC.

Sommige PC's kunt u geheel zelf samenstellen naar wens met de opties die bij de PC vermeld staan.
Bekijk hier ook de Game-PC's met AMD processor: AMD Game PC's
Bezig met laden...

De bovenstaande Game-computers worden kant en klaar geleverd, als u hier Windows bij selecteert dan wordt deze door ons geinstalleerd op de GamePC, samen met de drivers. 
Wijzigingen aan deze Game-computers zijn soms mogelijk, u kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen. 
De Game-PC's bij CompuStunt hebben altijd de laagste prijs van Nederland (de beste Game-PC aanbiedingen), en standaard 24 maanden garantie. Zo weet u zeker dat u de komende jaren probleemloos vooruit kunt met de nieuwe PC!