Nieuw of refurbished?

Nieuw of refurbished? Toen wij begonnen met het bedrijf CompuStunt in 2006, verkochten we alleen 'refurbished' computers. Althans, die term bestond toen nog niet. Het werden gewoon 'tweedehands' of 'gebruikte' computers genoemd.
In de jaren daarna werden ook steeds meer nieuwe computers verkocht, deze werden immers steeds goedkoper.
Op dit moment (dit begon tijdens de corona-periode) is er weer veel vraag naar refurbished computers en laptops, waardoor we nu een groter assortiment aanbieden, zowel laptops als desktop pc's. 
Is een refurbished pc wel oke?
Ja! We merken dat ze eigenlijk steeds beter worden, omdat ze kwalitatief goed gebouwd zijn, speciaal voor zakelijke toepassingen. Ze gaan dan ook vaak erg lang mee. Heb je dus een wat kleiner budget of gebruik je de pc gewoon niet zo heel veel? Dan is het vaak zonde om een gloednieuwe pc te kopen, een refurbished desktop (of laptop) is dan altijd een goede keuze. Ze zijn vaak lekker klein, erg stil, en onderhoudsarm. We geven altijd een 'niet goed, geld terug' garantie, en bieden ook altijd de laagste prijs.

Kortom, koop gerust een refurbished pc of laptop bij ons, dan weet je zeker dat je geld over houdt!

Het assortiment refurbished computers en laptops wisselt heel snel, elke dag zijn er wel andere pc's beschikbaar. Zoek je iets speciaals? Neem dan gerust even contact met ons op of kom eens langs, ook als je bijvoorbeeld op zoek bent naar grotere aantallen computers, of computers wil inkopen voor je bedrijf of winkel. (reseller)

 
    03-07-2024 22:34