Refurbished computers

In onze 'computer outlet' vind u de goedkoopste refurbished computers en laptops, altijd met garantie. Het aanbod wisselt snel, maar altijd bieden we de beste specificaties voor de allerlaagste prijs!
Waarom een refurbished pc in plaats van nieuw? Voor veel toepassingen is helemaal geen nieuwe pc nodig, een refurbished pc is dan een uitstekende keuze: dit is duurzaam, milieubewust, en een stuk goedkoper dan nieuw. Bovendien is de kwaliteit altijd erg goed, omdat de (A-merk) pc's afkomstig zijn van bedrijven en dus betrouwbaar moeten zijn.

> Weet u niet welke PC u moet kopen, of liever eerst even in het echt bekijken? Bij onze afhaalbalie in Loenen hebben wij altijd diverse refurbished PC's en laptops op voorraad staan, klaar om direct mee te nemen! 
Stuur ons vooraf even een berichtje als u even wilt komen kijken, we hebben geen vaste openingstijden, dit gaat op afspraak.> De meeste refurbished computers zijn van de betrouwbare merken Dell, HP en Lenovo. Ook monitoren en laptops zijn altijd wel direct leverbaar bij onze locatie in Loenen, kom gerust eens langs!
CompuStunt is 1 van de eerste online verkopers van refurbished hardware, sinds 2006. Daarnaast zijn wij vrijwel altijd de goedkoopste!


      


Er zijn geen producten gevonden...