Gratis advies, veilig betalen Altijd de laagste prijs Ruim 13 jaar gespecialiseerd

Wat kunnen wij voor u betekenen?

CompuStunt als zakelijke partner:
Sinds de oprichting van CompuStunt in 2006 hebben wij ons naast het leveren aan consumenten ook direct gericht op de zakelijke markt. Denk hierbij aan kleine en grote bedrijven, scholen en instellingen. Voor elke onderneming is er een totaaloplossing mogelijk. Naast ons assortiment Professional computers, Game computers, Mini computers, monitoren, en overige hardware kunnen wij u als Microsoft Partner ook licentieprogramma's aanbieden. Samen met onze onderhoudscontracten kan dit voor de complete oplossing zorgen.  

Buiten het aanbieden van een compleet assortiment doen wij ook ons uiterste best om voor elke situatie de juiste oplossing te vinden. Uiteraard binnen het gewenste budget. Voor advies op maat of een vrijblijvende persoonlijke offerte kunt u hiervoor altijd contact met ons op nemen. 
Wij staan u voor offertes (>10 systemen of meer) en overige vragen graag te woord op:
info@compustunt.nl


Onze opties voor ondernemers:
Een goede werkplek is belangrijk voor elke ondernemer en werknemer. Gebruik maken van ICT die past bij uw werksituatie heeft hierbij een belangrijke rol. Doordat wij graag met u meedenken worden systemen afgestemd op de gebruikersbehoeften, wat binnen uw bedrijf een hoop werk en kosten kan besparen. Hierbij denken wij aan de juiste computer systemen, maar ook aan de juiste software, onderhoud en het gehele netwerk bestaande uit routers, switches en servers. 

De voordelen op een rijtje:
- Vele soorten standaard computers binnen het assortiment, uiteraard geleverd tegen onze scherpe prijzen. 
- Wij denken graag met u mee bij het zelf samenstellen van een aangepast systeem, welke past bij de werksituatie. Bekijk enkele opties op: http://www.compustunt.nl/zelfsamenstellen#. Voor andere opties of wensen kunt u contact met ons opnemen. 
- Voor elke situatie kan de juiste ICT geleverd worden, inclusief bijbehorende hardware zoals monitoren, printers en SSD's. En heeft u hierbij al gedacht aan praktische ophangbeugels voor monitoren?
- Mogelijkheid tot complete netwerkaanleg binnen uw bedrijf. Denk hierbij ook het installeren van systemen. 
- Diverse onderhoudscontracten mogelijk.
- Wij zijn gecertificeerd Microsoft Partner, u bent dus verzekerd van legitieme software tegen eerlijke prijzen.
- U koopt veilig en vetrouwd volgens de zekerheden van ICTWaarborg.
- Persoonlijke offerte voor de beste optie binnen uw bedrijf.
- U krijgt extra korting bij afname van grote aantallen. 
- Bij bestellingen boven de 1000.- euro verzenden wij gratis binnen Nederland. 

Kortom, er is bij ons veel mogelijk! De laatste jaren leveren wij ook in België aan veel scholen nieuwe computers, referenties beschikbaar.
Bent u nieuwsgierig geworden wat (en welke prijs) wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op!