Gratis advies, veilig betalen Aangesloten bij ICT Waarborg Ruim 10 jaar gespecialiseerd
0
Winkelwagen


Wat kunnen wij voor u betekenen?

CompuStunt als zakelijke partner:
Sinds de oprichting van CompuStunt in 2006 hebben wij ons naast het leveren aan consumenten ook direct gericht op de zakelijke markt. Denk hierbij aan kleine en grote bedrijven, scholen en instellingen. Voor elke onderneming is er een totaaloplossing mogelijk. Naast ons assortiment Special Selection computers, Game computers, Mini computers, monitoren, en overige hardware kunnen wij u als Microsoft Partner ook licentieprogramma's aanbieden. Samen met onze onderhoudscontracten kan dit voor de complete oplossing zorgen. 

Hiernaast bieden wij ook het gehele DYMO|Mimio assortiment aan. Wij zijn Official Reseller van deze producten en kunnen hiermee elke ruimte omtoveren tot een geheel interactieve omgeving. Meer informatie over dit systeem is verder op deze pagina te vinden. 

Buiten het aanbieden van een compleet assortiment doen wij ook ons uiterste best om voor elke situatie de juiste oplossing te vinden. Uiteraard binnen het gewenste budget. Voor advies op maat of een vrijblijvende persoonlijke offerte kunt u hiervoor altijd contact met ons op nemen. 
Wij staan u voor offertes en overige vragen graag te woord op:
verkoop@compustunt.nl.


Onze opties voor ondernemers:
Een goede werkplek is belangrijk voor elke ondernemer en werknemer. Gebruik maken van ICT die past bij uw werksituatie heeft hierbij een belangrijke rol. Doordat wij graag met u meedenken worden systemen afgestemd op de gebruikersbehoeften, wat binnen uw bedrijf een hoop werk en kosten kan besparen. Hierbij denken wij aan de juiste computer systemen, maar ook aan de juiste software, onderhoud en het gehele netwerk bestaande uit routers, switches en servers. 

De voordelen op een rijtje:
- Vele soorten standaard computers binnen het assortiment, uiteraard geleverd tegen onze scherpe prijzen. 
- Wij denken graag met u mee bij het zelf samenstellen van een aangepast systeem, welke past bij de werksituatie. Bekijk enkele opties op: http://www.compustunt.nl/zelfsamenstellen#. Voor andere opties of wensen kunt u contact met ons opnemen. 
- Voor elke situatie kan de juiste ICT geleverd worden, inclusief bijbehorende hardware zoals monitoren, printers en SSD's. En heeft u hierbij al gedacht aan praktische ophangbeugels voor monitoren?
- Mogelijkheid tot complete netwerkaanleg binnen u bedrijf. Denk hierbij ook het installeren van systemen. 

- Diverse onderhoudscontracten mogelijk.
- Wij zijn gecertificeerd Microsoft Partner, u bent dus verzekerd van legitieme software tegen eerlijke prijzen.
- U koopt veilig en vetrouwd volgens de zekerheden van ICTWaarborg.
- Persoonlijke offerte voor de beste optie binnen uw bedrijf.
- U krijgt extra korting bij afname van grote aantallen. 
- Bij bestellingen boven de 250.- euro verzenden wij gratis binnen Nederland. 


Onze opties voor het onderwijs:                                                                                              
Heeft u al eens nagedacht over lesgeven door middel van een interactief whiteboard? En dit op een eenvoudige en voordelige manier? Dymo®/Mimio® Interactive Teaching Technologies maakt dit mogelijk!

Het is zeer eenvoudig om een gewoon whiteboard om te toveren tot een geheel interactief whiteboard met het MimioTeach™ interactieve systeem. Door 3 simpele stappen uit te voeren tovert u uw klas onmiddelijk om tot een interactieve, boeiende leeromgeving:

- Bevestig het MimioTeach systeem -een compacte bar- magnetisch op uw bestaande whiteboard.
- Sluit uw computer aan op een standaard projector.
- Druk op een toets en u bent klaar. U heeft nu toegang tot alles op uw computer via uw whiteboard.
U hoeft dus geen interactief whiteboard aan te schaffen om een interactief whiteboard te hebben! DYMO/Mimio brengt technologie aan op het whiteboard, en niet in het whiteboard, waardoor u geen ingewikkelde en dure apparatuur hoeft te kopen en te installeren. Tevens zijn de MimioClassroom producten zeer mobiel, u kunt dus meerdere klassen uitrusten met slechts 1 Mimio product, wat voordeliger is voor uw schoolbudget. 

De draadloze MimioHub ontvanger wordt aangesloten op een USB-poort van uw computer. De MimioHub maakt automatisch verbinding met de MimioTeach. De MimioTeach Stylus is een slanke, ergonomische pen die comfortabel in elke hand past en automatisch werkt. Het is dus niet moeilijk om hem te leren gebruiken. Hij stelt u in staat de informatie op uw computer vanaf uw whiteboard draadloos te bedienen. Tevens laadt hij automatisch op in de MimioTeach bar, u hoeft dus nooit batterijen te vervangen.
Er zijn vele uitbreidingen voor het MimioTeach systeem beschikbaar, waardoor uw lessen nog interactiever worden en uw leerlingen nog meer gestimuleerd worden om aan de les deel te nemen.


Voor meer info over het MimioTeach systeem, de vele uitbreidingen en de meegeleverde sofware om whiteboardlessen te maken kunt u kijken op: http://www.mimio.com. Dit is de officiele website die alle benodigde informatie over het systeem bevat. 
Tevens kunt u voor een informatiepakket of offerte contact met ons opnemen. Wij hanteren scherpe prijzen in onze totaalpakketten, met de mogelijkheid tot installatie en onderhoud. Ook zijn wij in het bezit van alle benodige certificaten en zijn wij Official Reseller van deze producten. U kunt onze DYMO®/Mimio® contactpersoon bereiken via: verkoop@compustunt.nl.


Wilt u graag reseller worden?

Reseller van onze iNumo systemen: 
Heeft u een eigen winkel of webwinkel (in computers, hardware o.i.d.) en zou u onze iNumo systemen willen aanbieden aan uw klanten? Laat het ons dan weten, wij zijn altijd op zoek naar dealers/resellers van onze iNumo systemen. 
iNumo staat voor hoogwaardige systemen die geleverd worden voor betaalbare prijzen. Een kleine selectie van de systemen is te vinden op de volgende pagina: http://www.compustunt.nl/premiumplus.
Voor meer informatie over iNumo en bij eventuele aanmelding als reseller kunt u ons mailen naar: info@compustunt.nl.