Let op: levertijd informatie Van PC tot kantoorinrichting Ruim 15 jaar gespecialiseerd

Garantieaanvraag

Garantie betekent dat u van de leverancier van een product mag verwachten dat deze gedurende de overeengekomen garantietermijn garant staat voor de kwaliteit en het juist functioneren van het geleverde product. CompuStunt garandeert dat de te leveren producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook. 
Als uw computer of ander produkt, gekocht bij CompuStunt, onverhoopt toch niet goed werkt of defect is binnen de garantieperiode, dan kunt u een garantieaanvraag doen.
Het produkt kan dan onder garantie gerepareerd of vervangen worden.
Hoe deze procedure verloopt en wat de richtlijnen zijn kunt u vinden op het RMA formulier welke u hieronder kunt downloaden en uitprinten.
Het RMA formulier dient ondertekend bij uw RMA-produkt gevoegd te worden.
Als u een garantieaanvraag wilt doen verzoeken wij om ons hiervan vooraf op de hoogte te stellen, misschien kan een probleem namelijk telefonisch of via e-mail worden opgelost. Als uw RMA in behandeling is genomen ontvangt u hiervan een update, evenals wanneer deze weer gereed is en naar u verzonden wordt.

Wij proberen defecten en problemen zo snel als mogelijk te verhelpen. 

Download hier een RMA formulier / garantieaanvraagformulier:

> > > Garantieaanvraag

Belangrijk om te weten bij uw garantieaanvraag: Zoals u misschien weet zijn er al lange tijd erg weinig videokaarten leverbaar. Dit betekent dat bij een probleem met de videokaart in uw pc, gewacht moet worden op de fabrikant. Is uw videokaart defect binnen de garantietermijn, dan sturen wij deze op naar de fabrikant. Deze kan de videokaart repareren, omruilen, of crediteren (terugbetalen) als er geen vervanger beschikbaar is.
Wij hebben geen invloed op de duur van dit proces, u gaat hiermee akkoord als u de pc naar ons retourneert, houd dus rekening met enkele weken. Het is niet mogelijk om bij ons in de winkel de videokaart 'even' om te wisselen, er is simpelweg niks beschikbaar!

Voordat u uw reaparatie/RMA bij ons aanbied verzoeken wij de procedure op het formulier door te lezen, hierin staan onder andere belangrijke tips zoals het maken van een backup vooraf, om dataverlies te voorkomen, en het uitsluiten van een softwareprobleem. Als u geen RMA formulier kunt uitprinten verzoeken wij om bij het produkt een briefje met hierop dezelfde gegevens toe te voegen. 

Wanneer u pick-up & returngarantie hebt gekocht bij uw PC dan wordt deze bij een defect thuis opgehaald, en weer afgeleverd. (Alleen binnen Nederland)
Al u geen pick-up & returngarantie heeft bijgekocht dient u de PC zelf naar ons op te sturen, wij sturen deze na herstel/omruil weer naar u terug.
U kunt een defect product niet bij ons langsbrengen / afgeven, de gehele RMA procedure verloopt middels verzending.

 

 

Pc met 2 harddisks?

Steeds meer systemen worden met 2 harddisks geleverd, bijvoorbeeld omdat er een SSD drive in de pc zit waarop het besturingssysteem geinstalleerd moet worden. Omdat veel kopers bij ons zelf al over een besturingssysteem (windows-CD) beschikken leveren wij vrij veel systemen dus ''leeg'' af.
Bij 1 harddisk is deze eenvoudig te installeren, echter krijgen wij de laatste tijd veel vragen bij systemen met 2 harddisks, of met een extra SSD, dat Windows 7 de schijf niet ziet, of maar 1 schijf ziet.
Om een systeem met 2 harddisks correct te installeren, zodat Windows ook inderdaad op de juiste schijf terecht komt, is computerkennis noodzakelijk.
Zo moet de tweede schijf bijvoorbeeld eerst primair gemaakt worden en kan het nodig zijn dat de harddisk eerst geformatteerd moet worden.
Omdat dit ''probleem'' niet eenvoudig achteraf via telefoon of mail op te lossen is, komen deze systemen vaak weer retour bij ons met daarbij de vraag of wij deze alsnog willen installeren.
Voordat u een leeg systeem aanschaft bij ons met 2 harddisks verzoeken wij goed te beseffen dat er kennis nodig is om deze correct geinstalleerd te krijgen, als u deze kennis niet heeft dan adviseren wij om het systeem compleet met Windows aan te schaffen, of ons vooraf te voorzien van uw eigen Windows CD en licentie. Wij installeren het systeem dan op de juiste manier.
Als wij het systeem achteraf alsnog moeten (her)installeren omdat het niet lukt, dan is dat uiteraard ook mogelijk, in dat geval worden er echter wel installatiekosten a 19,00 euro berekend. Meer informatie over de juiste schijfindeling kunt u vinden op de website van Microsoft, ondersteuning.