Belangrijk: Covid19 informatie Altijd de laagste prijs Ruim 13 jaar gespecialiseerd

Neem contact met ons op

Zoals u wellicht hebt vernomen in de media, is er momenteel minder aanvoer van producten uit Azië door het Coronavirus. Hierdoor zijn niet alle onderdelen die wij gebruiken voor onze computers, optimaal leverbaar. Om bestellingen toch zo snel mogelijk te kunnen verzenden naar onze klanten, worden daarom soms alternatieve onderdelen gebruikt met een gelijkwaardige specificatie en prijs.
De levertijden kunnen langer zijn dan aangeven op de site, we verzoeken u om hiermee rekening te houden!
Voorlopig blijven wij bestellingen gewoon verwerken en bezorgen, er is nog geen indicatie dat het pakketvervoer hinder gaat ondervinden van de maatregelen rond het Coronavirus.


Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een passend advies? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen. 

U kunt ons het beste bereiken via e-mail of via het contactformulier. Wij reageren hier normaalgesproken op binnen 24 uur, op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur.


Mailen kan naar de volgende adressen:

U kunt ons ook bereiken via de chat-functie op de website, of via Twitter en Facebook.

Wij hebben net als steeds meer webwinkels tegenwoordig ervoor gekozen geen dure telefonische helpdesk aan te bieden. Dit ziet u terug in de prijzen! Mocht u toch telefonisch contact willen dan kunt u dit aangeven in uw berichtje, wij bellen u dan terug.

Onze contactgegevens voor post, retourzendingen en facturen:

CompuStunt
Eerbeekseweg 58
7371CJ Loenen (Nederland)

Let op: Wij hebben geen winkel, showroom, en voorraad in Loenen. Wel is het mogelijk op afspraak een bestelling af te halen, of langs te komen voor advies.

Rekening: ING 5076202 ten name van CompuStunt
IBAN: NL12INGB0005076202
BIC: INGBNL2A

Kamer van Koophandel Utrecht: 30212042
BTW NL: NL001941531B68


Al 6 jaar verkozen tot webwinkel van het jaar provincie Utrecht door ICT-Waarborg
Wij zijn Microsoft AER-gecertificeerd
Wij zijn aangesloten bij Stichting Thuiskopie
Wij zijn Premium reseller DYMO Mimio
Wij zijn certified G-DATA reseller