Refurbished computers

In onze 'computer outlet' vind u de goedkoopste refurbished computers, altijd met garantie. Het aanbod wisselt snel, maar altijd bieden we de beste specificaties voor de allerlaagste prijs!
Waarom een refurbished pc in plaats van nieuw? Voor veel toepassingen is helemaal geen nieuwe pc nodig, een refurbished pc is dan een uitstekende keuze: dit is duurzaam, milieubewust, en een stuk goedkoper dan nieuw. Bovendien is de kwaliteit altijd erg goed, omdat de (A-merk) pc's afkomstig zijn van bedrijven en dus betrouwbaar moeten zijn.
De pc's zijn door ons gecontroleerd en geinstalleerd, en zijn dus gebruiksklaar. Omdat de harddisks door de bedrijven verwijderd worden i.v.m. privacygevoelige data, kan het zijn dat brackets (om harddisks/SSD's/DVD stations te plaatsen) ontbreken. De pc's  zijn derhalve niet geschikt om uit te breiden maar te gebruiken zoals deze nu zijn. (Als u een pc zoekt waar u extra harddisks/SSD's kunt bij plaatsen neem dan vooraf a.u.b. even contact op.)

> Weet u niet welke PC u moet kopen, of liever eerst even in het echt bekijken? Bij onze afhaalbalie in Loenen hebben wij altijd diverse refurbished PC's en laptops op voorraad staan, klaar om direct mee te nemen! 
Stuur ons vooraf even een berichtje als u even wilt komen kijken, we hebben geen vaste openingstijden, dit gaat op afspraak.

Meer refurbished laptops kunt u vinden op onze nieuwe website PCNEXT.nl  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2