Hulp nodig?

Hulp nodig? We krijgen vaak de vraag; 'ik zoek een nieuwe PC maar ik weet niet welke geschikt is voor mij'. Dat is natuurlijk ook een lastige vraag, want er zijn PC's te koop van 300 euro tot grofweg 3000 euro.
Welke dan het meest geschikt is, is naast het beschikbare budget natuurlijk afhankelijk wat er met de PC gedaan gaat worden. 
Voor normaal thuisgebruik (film kijken, internetten, foto's bewerken, internetbankieren, Office) is een PC met Intel Core i5 processor en onboard videochip vaak al ruim voldoende. (prijzen tussen 400 en 700 euro)
Voor zwaardere toepassingen zoals gamen of (professioneel) videobewerken zouden we een Intel Core i7 aanraden, met losse videokaart. Hierbij komen echter  nog veel details kijken, uiteraard helpen we u hierbij graag op weg via email. Wilt u liever een keer alles 1 op 1 bespreken met ons voordat u een keuze maakt, maak dan gerust een afspraak om eens bij ons langs te komen in Loenen, we leggen alles uit en adviseren wat u het beste zou kunnen doen om de aanschaf van een nieuwe PC zo goed mogelijk te laten verlopen. Niks is zo vervelend als een PC kopen die vervolgens niet naar wens is, omdat deze niet geschikt is voor de toepassingen waarvoor hij gebruikt wordt.

Een PC kopen deden we vroeger elke 2 tot 3 jaar opnieuw, omdat de techniek snel verbeterde. Tegenwoordig gaan veel onderdelen in een PC heel lang mee, we hebben het laatste jaar zeer regelmatig klanten die 10 jaar geleden een PC bij ons kochten, en nu opnieuw bij ons bestellen. Bij zo'n aankoop wil je natuurlijk opnieuw dat deze jaren mee kan. Kiezen voor een goede voeding en processorkoeler (waardoor de PC koel blijft) is dan een van de belangrijkste punten om rekening mee te houden. 
Is uw PC toe aan een schoonmaakbeurt omdat er veel stof aanwezig is? Laat dit dan zeker tijdig door ons doen, dit verlengt namelijk de levensduur van de PC. heeft u dus hulp nodig bij de aanschaf van een nieuwe PC, of wilt u gewoon een keer langskomen voor informatie, stuur ons dan even een berichtje voor een afspraak.

 
    06-06-2023 19:10