Belangrijk: Covid19 informatie

Vakantietijd!
Het is is vakantietijd, houd daarom rekening met langere levertijden!

Personeel geniet van een welverdiende vakantie, we zijn daarom minder goed bereikbaar tot 10 augustus. Reparaties en bestellingen doen er langer over om te worden verwerkt, gemiddelde levertijd is 5 tot 6 dagen.

De levertijd kan langer zijn dan bij de PC's aangegeven staat.
Als bij een artikel 'Direct leverbaar' staat (zoals decoratie en design-sculpturen), dan wordt deze in de meeste gevallen wel dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

Op dit moment zijn er nog steeds heel weinig videokaarten te koop.
Wij wachten nog op een aantal leveringen, maar er is helaas een lange vertraging.
Heeft u een bestelling bij ons gedaan voor een PC met daarin een RTX2060, RTX3060, RTX3070, RTX3080, RTX3090, GTX1660, of GTX1650 videokaart, dan kunt u contact met ons opnemen als u uw order wilt annuleren of wijzigen.
De verwachtte levertijd voor de bovenstaande types is helaas onduidelijk momenteel, er zijn bij geen enkele winkel nog videokaarten beschikbaar. Nogmaals, er kan GEEN levertermijn worden aangegeven, dit kan enkele dagen zijn maar ook langer dan 10 dagen.


Wij houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus goed in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM. Natuurlijk staat de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten op de eerste plaats, daarom hebben wij passende maatregelen getroffen.

Wij zijn gewoon geopend en bereikbaar via e-mail, bestellingen worden gewoon verwerkt en verzonden. Let op: telefonisch zijn wij momenteel NIET bereikbaar en via e-mail kan het wat langer duren.


 
    28-03-2020 16:57