Belangrijk: Covid19 informatie Altijd de laagste prijs Ruim 13 jaar gespecialiseerd

Is een mini-PC geschikt voor mij?

U bent op zoek naar een nieuwe PC, maar wilt het liefst niet zo'n grote destop PC. Dan kom je al gauw uit op de kleine desktops die aangeboden worden op internet. Vaak zijn deze echter zo klein dat er een 'beperkt' uitgevoerde processor in zit, en de nieuwe mini-PC dus gelijk al een stuk langzamer is als wanneer u een 'grote' variant zou kopen met een 'volledige' processor erin.
Wij bieden vanaf nu (22-05-2018) de nieuwe mini-PC serie aan met dezelfde processoren en componenten als een grote destop uitvoering. Deze kleine computers zijn dus even snel als de grotere uitvoeringen.
Voor veel doeleinden een zeer goede keuze, tenzij u een pc wilt die u wilt gaan uitbreiden. Vanwege het formaat past er natuurlijk niet heel veel in zo'n kastje. 
De PC's zijn echter eigenlijk al prima zoals ze zijn; snel, genoeg geheugen, voorzien van 8e gen. Intel processoren en kwalitatief goed moederbord, van Gigabyte, standaard voorzien van dual-HDMI en WiFi.
Mocht u deze kleine PC nou willen gaan gebruiken voor gaming of (professionele) beeldbewerking, dan zouden wij als extra nog een losse videokaart adviseren, veel uitvoeringen passen gewoon in de kleine behuizing! Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.
Bekijk de computers hier: klik hier

 
    23-05-2018 19:00     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 jesper -  23-05-2018

Past er een GTX1080 in?