Veilig vervoerd

Alle PC's worden verzekerd verzonden via DHL
Gaat het om een high-end PC en wilt u 100% zekerheid? Overweeg dan om de PC bij ons af te halen in Loenen.
CompuStunt
Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen
Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen
Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen
Stel zelf je nieuwe Ultimate Game PC samen, de PC voor echte gamers. Kies zelf de gewenste onderdelen en bespaar, want wij bieden altijd de laagste prijs voor jouw nieuwe PC!

Artikelnummer

UltimateGamePC

Verzendkosten

€ 5,00

Gemiddelde levertijd

2 tot 4 dagen

€ 56,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Andere PC configurators: Zelf je nieuwe Ultimate Game PC samenstellen
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel zelf je nieuwe Ultimate Game desktop PC samen met snelle Intel 12e, 13e, of 14e generatie processor, of AMD Ryzen processor. Bij de Ultimate Game PC heb je de keuze uit 'Gaming' onderdelen, waardoor de PC geschikt is voor al jouw games en er ook nog eens mooi uitziet.
Bij het samenstellen van jouw Game-PC is de videokaart een van de belangrijkste onderdelen.
De onderdelen waaruit je kan kiezen hebben wij zo bij elkaar gezocht, dat ze altijd bij elkaar passen. Kun je echter niet alles vinden en wil je nog betere / snellere onderdelen? Kijk dan eens bij de andere configurators zoals de High-End PC. 
Liever een behuizing zonder verlichting? Kijk dan eens bij de Pro-Line PC configurator.

Elke PC wordt nauwkeurig geassembleerd, getest, en indien er Windows bij wordt besteld, geinstalleerd.
De PC ontvang je dus kant en klaar in huis!


Hieronder helpen we je nog wat verder op weg, een nieuwe pc koop je immers niet dagelijks!

Kies een behuizing.
Elke game-behuizing is voorzien van een goede koeling, door middel van 1 of meerdere ventilatoren. Stel jij een Game_PC samen met een relatief zware videokaart en bijvoorbeeld een i7 of i9 processor? Dan kun je het beste kiezen voor een game-behuizing met bijvoorbeeld 3 ventilatoren, zo weet je zeker dat de pc altijd goed gekoeld blijft.
Denk eraan dat een standaard processorkoeler die bij de processor geleverd wordt (Intel boxed koeler) niet geschikt is voor high-end gaming, we adviseren om in dat geval te kiezen voor een betere/stillere processorkoeler bij de opties. 

Kies een voeding.
400W is voldoende voor een standaard pc zonder losse videokaart, maar in een game-PC is meestal juist een goede videokaart nodig. We adviseren in de meeste gevallen te kiezen voor een 600W of 700W voeding.
De standaard CoolerMaster voedingen voldoen prima voor eigenlijk alle game-systemen, maar we bieden bij de opties ook nog betere voedingen aan met bijvoorbeeld 80+ Gold certificering, deze zijn zeer stabiel en enerziezuinig en verdienen de aanschafprijs op die manier terug.

Kies een moederbord.
Het standaard H610M moederbord kan eigenlijk in elke pc gebruikt worden (Voor AMD is dit de A520M), ook in een Core i7 pc met zware videokaart. Alleen als je de pc later wilt gaan uitbreiden met veel extra geheugen en bijvoorbeeld een moederbord wilt met RGB verlichting en extra veel aansluitmogelijkheden, dan kun je voor een moederbord uit de 'B' of 'Z' serie kiezen. Houd er rekening mee dat je bij het standaard H610/A520 moederbord niet de RGB verlichting aan kan passen van een RGB processorkoeler en RGB geheugen. RGB verlichting van de behuizing (de 4 fans) kan wel altijd ingesteld worden naar wens, ook bij het H610 moederbord. Voordehandliggend maar wel belangrijk: Kies je een AMD moederbord, selecteer dan ook een AMD processor en geen Intel processor.

Kies een processor.
De Pentium / Ryzen 3 en Core i3 processoren zijn tegenwoordig al zo snel, dat deze geschikt zijn voor heel veel toepassingen. Kies een Core i5 / Ryzen 5 processor als je enigzins voorbereid wilt zijn op de toekomst, en alle games van dit moment goed wilt kunnen spelen. Een Core i7 / Ryzen 7 of zelfs i9 processor is handig als de pc gebruikt gaat worden voor high-end gaming of professionele ontwerp- en render-software. Voor normaal gebruik is een i7 processor meestal niet nodig, en ook voor een goede game-pc is de videokaart eigenlijk belangrijker dan de processor. Een i5 processor is in de meeste gevallen ruim voldoende op dit moment.

Kies het werkgeheugen.
8GB DDR4 geheugen is voor veel toepassingen voldoende momenteel, maar 16GB is aan te raden als je de pc optimaal wilt kunnen gebruiken. Wil je alles op maximale snelheid dan adviseren we om te kiezen voor 32GB, de pc is dan vast voorbereid op de toekomst.

Kies de videokaart.
Voor een standaard huis/kantoor pc is de standaard HD videochip al ruim voldoende, je kunt hiermee ook foto- en videobewerken en 2 beeldschermen digitaal aansluiten op de pc. Wordt de pc echt grafisch gebruikt of wordt het een echte game-pc? We zouden dan voor de minimum eisen van veel games de RTX3050 en RTX3060 aanraden. Wil je echter het maximale uit je pc halen en gaan voor de beste beeldkwaliteit in 4K weergave? Dan kom je uit bij de RTX4060, ,RTX4070, of zelfs de RTX4080 en RTX4090.

Kies de harddisk(s).
De prijzen van SSD's zijn de laatste tijd gezakt, waardoor we aanraden om te kiezen voor een SSD. Hiermee start de pc razendsnel op, omdat de SSD voorzien is van flash-geheugen. Mocht je toch extra schijfruimte willen voor de opslag van al je bestanden, dan kun je er tegen een vrij lage prijs een extra 1000GB of 2000GB harddisk bij kiezen, deze wordt door ons als 2e station geinstalleerd.
De Samsung (PRO) NVMe SSD's zijn erg snel en betrouwbaar, maar let op dat de snelle PCI-4.0 uitvoeringen alleen geplaatst kunnen worden op de duurdere moederborden, B760, Z790, en X570 van AMD.

Kies een DVD station.
Vaak wordt een DVD station niet meer gebruikt tegenwoordig, games worden meestal gedownload of online gespeeld. In veel behuizingen past ook geen DVD station meer, we bieden bij de opties een externe DVD brander aan die makkelijk via een USB kabel aangesloten kan worden.

Kies een Wifi ontvanger.
Standaard kan elke pc met een internet kabel aangesloten worden, ook als je een losse wifi-adapter erbij bestelt. Voor gamen (zeker bij online games) adviseren we altijd om gebruik te maken van bekabeld internet. Een wifi-adapter is handig als de pc in een ruimte komt te staan waar geen internetkabel aanwezig is. 

En verder?
De andere opties spreken voor zich, zoals een Windows besturingssysteem. Deze kun je zowel zelf installeren, als er bij ons bijbestellen. Als je kiest voor de Windows 11 Home/Pro installatie met licentie, dan wordt de pc door ons geinstalleerd en klaargemaakt voor gebruik (ook de drivers) en de licentiecode wordt bijgeleverd.
Als je kiest voor alleen een Windows installatie zonder licentie, dan wordt de pc eveneens door ons geinstalleerd en klaargemaakt voor gebruik (ook de drivers) maar dien je zelf nog je eigen licentiecode in te vullen als je de pc voor de eerste keer aanzet.
Je kunt hierbij nog kiezen voor een internet-security installatie, dit zouden wij wel aanraden als de pc dagelijks gebruikt wordt voor bijvoorbeeld internetbankieren.

Heb je meer hulp nodig bij het zelf samenstellen van je pc? Neem dan gerust contact met ons op! Voor andere opties kun je ook bij onze andere configurators kijken. 
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.