nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.


Welkom bij CompuStunt, de desktop-computer webwinkel bij uitstek:

Wij bieden niet alleen ontzettend lage prijzen, maar ook ontzettend veel keuze en mogelijkheden. Bijna alle PC's zijn aanpasbaar naar uw wensen!
Wij leveren computers voor thuis, high-end game-PC's, computers speciaal gemaakt voor zware grafische toepassingen, mini-PC's, maar ook grote aantallen op maat gemaakt voor bedrijven, scholen, (onderwijs) instellingen, enzovoort. Wilt u als zakelijke klant een offerte op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!
CompuStunt, de goedkoopste computerdiscounter van Nederland, is door ICT-Waarborg al vele jaren uitgeroepen tot 'webwinkel van het jaar' provincie Utrecht.

Stel zelf je ultieme game-PC samen

Van zakelijke kantoor-PC tot ultra game-PC! Wat zoekt u precies? Wat zijn uw wensen en past alles binnen uw budget? Wij helpen u graag!

Wij zijn inmiddels 10 jaar gespecialiseerd in de levering van complete systemen aan consumenten, bedrijven, en onderwijs en verzenden maandelijks enkele honderden computers. Bij ons kunt u terecht als u een simpele instap computer zoekt voor thuis, een foto of videobewerkings PC, een game-computer met de beste videokaart, een PC voor professioneel gebruik, of een kleine desktop computer.
Uw PC geheel zelf samenstellen is natuurlijk ook mogelijk. Voor aanpassingen of grotere aantallen kunt u bij ons kosteloos een offerte op maat aanvragen.


Extra scherp ingekocht!
We hebben GTX1080 videokaarten voor een scherpe prijs kunnen inkopen, dus een tijdelijk aanbieding gemaakt:
Core i7 8700 GamePC met 8GB DDR4 en GTX1080 videokaart voor maar 1259,- euro!

Kijk en bestel hier, maar wees snel want op is op voor deze prijs!